Preventie Pakket - Directlab Online
preventie

Ken je gezondheidsrisico’s

Bijna 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes type 2 en ruim 1,5 miljoen hart- en vaatziekten. Een tekort aan vitamine D komt ook veel voor, vooral bij ouderen en mensen van niet-westerse afkomst.

Wil je weten hoe het is met jouw gezondheid? Misschien twijfel je omdat hart en vaatziekten of diabetes type 2 voorkomen in je familie? Of wil je je bloed eens in de zoveel tijd even laten nakijken? Doe een persoonlijke check-up met het Preventie Pakket van Directlab.

Betrouwbaar laboratoriumonderzoek, dezelfde testen als huisartsen gebruiken. Heel gemakkelijk, wanneer en waar jij wilt, snel duidelijkheid. Op onze betrouwbaarheidspagina vind je uitgebreide informatie over de betrouwbaarheid van onze testen.

Directlab voorziet jouw uitslag van duidelijke uitleg en een helder advies in het Uitslagenportaal.

Deze testwijzer is gebaseerd op de 'risicotest' van het PreventieConsult. Dit is een initiatief van NHG, NVAB en het LHV.


preventie

Tegoedbon voor ons Preventiepakket

Gezondheid. Het mooiste dat je elkaar kunt geven. Juist nu!

Met deze tegoedbon van Directlab Online geef je iemand gezondheid cadeau. Zo kun je elkaar in deze bijzondere tijd ook op afstand het mooiste geven dat er bestaat.

De tegoedbon heeft een waarde van Euro 79,95, de prijs van een Preventiepakket van Directlab Online.


Slank en heerlijk de kerst door

De feestdagen komen eraan. Supergezellig. Met de mensen die je lief zijn rond de boom, lekker eten en drinken. Wijntje hier, kerstkrans daar. Lamsvlees en ijstaart en die laatste oliebol laat je toch niet liggen? Deze gezelligheid heeft een prijs. Vraag het maar aan Rob. Met kerst en Oud en Nieuw komt hij steevast een paar kilo aan. Vaste prik. En in het nieuwe jaar doet hij de grootste moeite om ze weer kwijt te raken. Kan het ook anders, vraagt hij zich af?

Lang geleden, toen we nog jagers en verzamelaars waren, moesten we erop uit voor ons voedsel. We aten wat de natuur te bieden had. Met kale bomen en struiken was de winter een periode van schaarste. Onze vroege voorouders kwamen zonder probleem slank de kerst door. In de periode van het jaar dat zij op een houtje beten, voeden wij ons nu overvloedig en overdadig. En de weegschaal liegt niet in januari.

Wil je het dit jaar anders doen, eet en drink dan een beetje zoals heel lang geleden. Het zal je helpen om fijne feestdagen te hebben zonder kilo’s aan te komen. Lees alle tips voor jou en voor Rob in de nieuwste blog van Dr. Maaike de Vries, gezondheidswetenschapper


Zo werkt Directlab

Vul deze vragenlijst in en krijg gratis advies; welke test past het beste bij jou?

De test verschijnt in je winkelwagen.

Je geeft aan of je de test thuis wilt ontvangen of liever wilt ophalen:

  • het testpakket ontvangen op je huisadres (gratis);
  • het testpakket ontvangen op een ander adres dan je huisadres (gratis);
  • het testpakket ophalen bij een locatie van PostNL (bijbetaling van € 2,-).

Voor 17.00 uur besteld? Binnen 2 dagen ontvang je de test in een blanco envelop in je brievenbus.

Directlab staat als afzender op je bankafschrift. Op je bankafschrift staat alleen het bestelnummer vermeld.

De factuur ontvang je per e-mail. Directlab is de afzender. In de onderwerpregel staat het factuurnummer.

Heel eenvoudig aan de hand van een duidelijke instructie.

Thuis afgenomen materiaal stuur je dezelfde dag in de meegezonden envelop retour. Dit kan gewoon in de PostNL brievenbus.

Binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst jouw testmateriaal, staat de uitslag klaar in het beveiligde Uitslagenportaal.


Log in met je DigiD en check je uitslag. Als je wilt, kan je de uitslag uitprinten en meenemen naar de huisarts.