Preventie testen - Directlab Online

Preventieve Gezondheidstesten

Weet jij hoe het staat met je gezondheid?

Bijna de helft van de Nederlanders lijdt aan een chronische aandoening. Wil je weten hoe het is met jouw gezondheid? Misschien twijfel je omdat hart en vaatziekten of diabetes type 2 voorkomen in je familie? Wil je nu wel eens weten of je cholesterol niet te hoog is? Of wil je je bloed gewoon eens in de zoveel tijd even laten nakijken? Bestel dan een van onze online preventie testen. Een betrouwbare gezondheidstest, maar dan gewoon thuis online besteld.

Directlab Online voorziet jouw uitslag bovendien van duidelijke uitleg en een helder advies in het Uitslagenportaal.

Betrouwbaar, snel, gemakkelijk.

Zo werkt Directlab Online

meer weten
  • Kies je test en bestel
  • Ontvang je test discreet thuis
  • Volg de instructies
  • Stuur de test op of doe de test op locatie
  • Check je uitslag online

Kies

Preventie-test

Man Vrouw Hart- en Vaatziekten Nieren Cholesterol

De Preventie-test van Directlab geeft je meer inzicht in je gezondheid en risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en schade aan je...

€ 79,95
medisch

Bloedarmoede-test

Man Vrouw Bloedarmoede Vermoeidheid

Met de Bloedarmoede-test van Directlab onderzoek je jezelf op een aantal veelvoorkomende oorzaken van vermoeidheid...

€ 69,95
medisch

Gezonde botten-test

Man Vrouw Botten

Vitamine-D en Calcium zijn belangrijk voor gezonde botten. Het belangrijkst daarbij is dagelijkse inname van voldoende zuivel en...

€ 54,95
medisch

Cholesterol-test

Man Vrouw Hart- en Vaatziekten Cholesterol

De Cholesterol-test van Directlab geeft je meer inzicht in je gezondheid en risico op hart- en vaatziekten. Voor dit pakket is een bloedmonster nodig. Het bloed...

€ 59,95
medisch

Diabetes-test

Man Vrouw Diabetes type 2

Check je suiker en daarmee je risico op diabetes mellitus type 2

€ 49,95
medisch

Gezonde nieren-test

Man Vrouw Nieren Botten

Met de Gezonde nieren-test test je of je nieren goed functioneren.

€ 59,95
medisch

Schildklier-test

Man Vrouw Vermoeidheid Schildklier

Met de Schildklier-test van Directlab Online onderzoek je de werking van je schildklier. Voor dit pakket is een bloedmonsters nodig. Het...

€ 49,95
medisch

Geen resultaten

WANNEER KUN JE HET BESTE TESTEN?

Het beste moment om te testen verschilt per test. Kijk daarom bij de test die jij wilt bestellen wat het juiste moment is. Staat er geen aanwijzing bij, dan kun je de test doen wanneer jou dat het beste uitkomt.

WAT IS DE INHOUD VAN HET TESTPAKKET?

In het testpakket vind je alles dat nodig is om de test uit te voeren. Meestal gaat dat om alle benodigdheden voor een urineonderzoek of een bloedonderzoek.

Het urineonderzoek voer je gemakkelijk thuis uit. In het pakket vind je een duidelijke instructie, buis met groene dop, Colli-Pee apparaat om urine op te vangen, absorptiematje, plastic beschermhoes voor de buis, rigid safetybag en retourenvelop voor het transport met Post NL naar het laboratorium.

Voor een bloedonderzoek ga je naar een van onze afnamelocaties. In het pakket vind je alles wat je daarvoor nodig hebt en mee moet nemen zoals een duidelijke instructie, bloedbuisje(s), laboratoriumformulier en sticker met persoonsgegevens om bloed te laten afnemen.

WETEN WELKE TEST VOOR JOU IS? DOE DAN DE TESTWIJZER

Weet je niet welke test (het meest) geschikt is voor jou? Vul dan de testwijzer in en krijg een testadvies op maat. Zo weet je zeker dat je alleen de test doet die zinvol en geschikt is voor jou. Deze testwijzer is gebaseerd op de 'risicotest' van het PreventieConsult. Dit is een initiatief van NHG, NVAB en het LHV.

Start de testwijzer

HOE EN WANNEER KRIJG IK MIJN UITSLAG?

Nadat je testmateriaal bij ons is ontvangen, staat je uitslag over het algemeen binnen 3 werkdagen klaar in het beveiligde Uitslagenportaal. Hou hierbij dus rekening met de verzendtijd naar ons laboratorium. Log in met je DigiD met sms-verificatie en check je uitslag. Als je wilt, kan je de uitslag uitprinten en meenemen naar de huisarts.

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE PREVENTIE-TESTS?

Bij de meest gestelde vragen geven we je meer informatie over onze Preventie-tests, wanneer je ze doet, maar ook hoe je onze testen besteld, hoe je onze testen afneemt of over de uitslag van onze testen.

MEEST GESTELDE VRAGEN