Gonorroe-testen - Directlab Online

GONORROE TESTEN

EEN BETROUWBARE GONORROE TEST VOOR MANNEN EN VROUWEN SNEL IN HUIS

Gonorroe is een soa die wordt veroorzaakt door gonokokken. Dit zijn bacteriën. Gonorroe is heel besmettelijk. Ook als iemand zelf geen klachten heeft.

Heb je onveilig seksueel contact gehad? Met een Gonorroe-test van Directlab Online test je of je een gonorroe-infectie hebt opgelopen. Onze soa-testen zijn dezelfde als huisartsen gebruiken, maar dan gewoon thuis. Bestel nu je Gonorroe-test online.

Directlab Online voorziet jouw uitslag bovendien van duidelijke uitleg en een helder advies in het Uitslagenportaal.

Betrouwbaar, snel, gemakkelijk.

Zo werkt Directlab Online

meer weten
 • Kies je test en bestel
 • Ontvang je test discreet thuis
 • Volg de instructies
 • Stuur de test op
 • Check je uitslag online

Kies

SOA

Chlamydia-test voor de man

Man

Test makkelijk en snel of je chlamydia hebt. Deze chlamydia-test is geschikt voor mannen. De afname van het urinemonster voer je zelf...

€ 34,95
medisch

Chlamydia-test voor de vrouw

Vrouw

Test makkelijk en snel of je chlamydia hebt. Deze chlamydia-test is geschikt voor vrouwen. De afname van het vaginale monster voer je...

€ 34,95
medisch

Chlamydia-test anaal

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je chlamydia hebt. Deze chlamydia test is geschikt bij een mogelijke anale besmetting. De afname van het anale...

€ 34,95
medisch

Chlamydia- & Gonorroe-test voor de man

Man

Test makkelijk en snel of je chlamydia en/of gonorroe hebt. Deze chlamydia & gonorroe-test is geschikt voor mannen. De afname van het...

€ 44,95
medisch

Chlamydia- & Gonorroe-test voor de vrouw

Vrouw

Test makkelijk en snel of je chlamydia en/of gonorroe hebt. Deze chlamydia & gonorroe-test is geschikt voor vrouwen. De afname van het...

€ 44,95
medisch

Chlamydia- & Gonorroe-test anaal

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je chlamydia en/of gonorroe hebt. Deze chlamydia & gonorroe-test is geschikt bij een mogelijke anale besmetting. De afname van het anale monster voer je zelf veilig en makkelijk uit.

€ 44,95
medisch

Chlamydia- & Gonorroe-test oraal

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je chlamydia en/of gonorroe hebt. Deze chlamydia & gonorroe-test is geschikt bij een mogelijke orale besmetting. De afname van het orale monster voer je zelf veilig en makkelijk uit.

€ 44,95
medisch

Hiv-, Hepatitis B- & Syfilis-test

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je hiv, hepatitis B of syfilis hebt. Voor deze test wordt er een bloedmonster uit uw arm genomen. U regelt...

€ 79,95
medisch

Hiv & syfilis-test

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je hiv of syfilis hebt. Voor deze test wordt er een bloedmonster uit uw arm genomen. U regelt dit op een van de...

€ 64,95
medisch

Hiv-test

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je hiv hebt. Voor deze test wordt er een bloedmonster uit je arm genomen. Je regelt dit op een van de...

€ 57,50
medisch

Syfilis-test

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je syfilis hebt. Voor deze test wordt er een bloedmonster uit uw arm genomen. U regelt dit op een van de...

€ 49,95
medisch

Hepatitis-B-test

Man Vrouw

Test makkelijk en snel of je hepatitis B hebt. Voor deze test wordt er een bloedmonster uit uw arm genomen. U regelt dit op een van de.

€ 54,95
medisch

Geen resultaten

WANNEER KUN JE HET BESTE TESTEN?

Een gonorroe-test geeft pas een betrouwbare uitslag wanneer deze wordt uitgevoerd drie weken na onveilig seksueel contact.

WAT IS DE INHOUD VAN HET GONORROE TESTPAKKET

Afhankelijk van je geslacht en/of de soort gonorroe-test die je bestelt, bestaat het testpakket uit een Colli-pee apparaat om urine op te vangen of een wattenstok voor een swab. Verder vind je in het pakket een blister, een safety bag, een laboratoriumformulier, sticker met persoonsgegevens en een retourenvelop.

HOE VOER IK HET ONDERZOEK UIT?

Mannen hebben voor de gonorroe-test ochtendurine nodig. Dit is de zogenoemde eerste straal urine. Bekijk de instructie urinemonster hoe je dat gemakkelijk doet. Na afname stuur je de test veilig via de post naar ons laboratorium.

Vrouwen hebben voor de gonoerroe-test een vaginale swab nodig. Deze neem je af met een steriel instrument dat lijkt op een wattenstokje. Bekijk hier de instructie vaginaal monster hoe je dat gemakkelijk doet. Na afname stuur je de test veilig via de post naar ons laboratorium.

Een anale of orale gonorroe-test wordt ook door middel van een swab gedaan. Dus met een steriel instrument dat op een wattenstokje lijkt. Bekijk hier de instructie voor de anale swab en hier de instructie voor de orale swab. Na afname stuur je de test veilig via de post naar ons laboratorium.

SYMPTOMEN BIJ MANNEN

 • Pijn bij het plassen

 • Een branderig gevoel bij het plassen

 • Vocht uit je piemel, vooral ’s morgens. Dit heet een druiper

 • Jeuk bij je poepgat

 • Bloed of slijm bij je poep en diarree

 • Pijn in je ballen

 • Let op: gonorroe geeft niet altijd (meteen) klachten. Iemand met gonorroe kan de infectie ondertussen wel doorgeven. Een soa-test toont aan of je gonorroe hebt.

SYMPTOMEN BIJ VROUWEN

 • Pijn bij het plassen

 • Een branderig gevoel bij het plassenhttps://directlabonline.nl/admin/entries/root/45514-gonorroe-testen?site=new#

 • Pijn en bloed uit je vagina tijdens of na het vrijen

 • Bloed uit je vagina als je niet ongesteld bent

 • Meer of andere afscheiding (vocht) uit je vagina

 • Jeuk bij je poepgat

 • Bloed of slijm bij je poep of diarree

 • Erge pijn in je buik

 • Let op: gonorroe geeft niet altijd (meteen) klachten. Iemand met gonorroe kan de infectie ondertussen wel doorgeven. Een soa-test toont aan of je gonorroe hebt.

HOE EN WANNEER KRIJG IK MIJN TESTUITSLAG?

Nadat je testmateriaal bij ons is ontvangen, staat je uitslag over het algemeen binnen 3 werkdagen klaar in het beveiligde Uitslagenportaal. Hou hierbij dus rekening met de verzendtijd naar ons laboratorium.

Log in met je DigiD met sms-verificatie en check je uitslag. Als je wilt, kan je de uitslag uitprinten en meenemen naar de huisarts.

Vanwege de inlogmethode met DigiD voor het uitslagenportaal kan je alleen testen kopen voor eigen gebruik. Om die reden kan je maximaal 1 test kopen per bestelling kopen.

PARTNERWAARSCHUWING

Als je een infectie hebt, dan is de kans groot dat je (ex-)sekspartner(s) ook een soa hebben. Waarschuw daarom je (ex-)sekspartner(s). Zij kunnen zich dan snel laten testen en behandelen. Het is belangrijk dat jij je (ex)sekspartner(s) van de afgelopen zes maanden op de hoogte stelt. Met de partnerwaarschuwing van Directlab Online kan je volledig anoniem een e-mail versturen. De link naar de partnerwaarschuwing vind je in de bestelbevestiging van je test die je per email ontvangt na je aankoop.

WETEN WELKE SOA TEST VOOR JOU IS? DOE DAN DE TESTWIJZER

Welke soa test zinvol of geschikt is voor jou, is afhankelijk van het risico dat je hebt gelopen en hoe lang geleden je onveilige seks hebt gehad. Heb je korter dan drie weken geleden onveilig seksueel contact gehad, dan is het nog te vroeg om te testen.

Om te weten welke test jij moet doen, kun je de vragen in de testwijzer hieronder invullen. Je krijgt dan een testadvies op maat. Met het testadvies van Directlab weet je zeker dat je alleen testen doet waar je wat aan hebt.

Start de testwijzer

WIL JE MEER WETEN OVER SOA’S?

Wil je meer informatie over soa’s, zoals klachten, hoe je geïnfecteerd kunt raken, risicofactoren en veilig vrijen?

Meest gestelde vragen