Over Directlab Online

Wat bieden wij aan?

Directlab Online maakt het mogelijk om met medisch verantwoorde testen zélf inzicht te krijgen in je gezondheid. Wanneer en waar je wilt en altijd discreet. Directlab Online biedt preventieve gezondheidstesten voor diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade, vitaminen-testen, testen voor soa’s, testen om drugs aan te tonen of uit te sluiten, corona-testen en testen naar de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals moeheid.

Zinnig en zuinig testen

Directlab Online vindt zinnig en zuinig testen belangrijk. Dankzij het testadvies weet je zeker dat je alleen testen doet waar je wat aan hebt. Als testen niet of minder zinvol lijkt, adviseert Directlab Online je eerlijk hierover.

Directlab Online, een initiatief van Unilabs

Directlab Online is een initiatief van Unilabs. Unilabs is een van de grootste diagnostische firma's van Europa. Het bedrijf levert wereldwijd een breed scala aan laboratorium-, pathologie- en medische beeldvormingsdiensten. 12.700 werknemers verdeeld over 17 landen in 150 centra voor medische beeldvorming en 250 labs voeren per week meer dan 4 miljoen labtesten uit – iedere dag opnieuw worden er levens gered. In Nederland behoren de diagnostische centra en laboratoria van Saltro, Medlon en SHO tot Unilabs.

Vakspecialisten

Directlab Online is een initiatief van Unilabs. Bij de Unilabs laboratoria werkt een uitgebreide medische staf bestaand uit vakspecialisten klinische chemie, medische microbiologie en huisartsen.