Covid-19 antistoffentest

De COVID-19 antistoffentest toont aan of je ná de besmetting met het COVID-19 virus antistoffen hebt aangemaakt. Daarmee weet je of jij al corona hebt gehad.

Met deze test weet je ook of vaccinatie zijn werk gedaan heeft. Is de test positief dan heb je antistoffen aangemaakt. Let op: deze test maakt geen onderscheid tussen antistoffen verkregen door vaccinatie en/of besmetting met het COVID-19 virus.

Deze betrouwbare antistoffentest voer je gemakkelijk zelf thuis uit met behulp van een vingerprik. In ons gecertificeerde laboratorium analyseren we jouw bloedmonster en binnen een paar dagen ontvang je je uitslag. De persoonlijke pincode voor het downloaden van je Covid-19 Antistoffen-test ontvang je per sms. Op het bloedbuisje is een Z-nummer weergegeven. Bewaar dit nummer goed. Dan kunnen wij je het beste helpen bij vragen.

man vrouw
medisch
Aantal parameters
1
Monster genomen
bloed
Werkdagen tot uitslag
circa 2
€ 53,85

WIJ TESTEN OP:

Covid-19 antistoffen.

Alle parameters
  • Covid-19 Antistoffen
Directlabonline

TEST PARAMETERS

Covid-19 Antistoffen
De COVID-19 antistoffentest toont aan of je ná de besmetting van het COVID-19 virus antistoffen hebt aangemaakt. Is de test positief dan heb COVID-19 gehad en antistoffen aangemaakt.

BETROUWBAARHEID

De COVID-19 antistoffentest die wij gebruiken is een gevalideerde laboratoriumtest van Roche Elecsys® met een CE-keurmerk en geen sneltest. De specificiteit van de antistoffentest is het meest belangrijk, die geeft aan hoe vaak een positieve test uitslag ook écht positief is en niet fout positief.

Specificiteit > 99,7% zeer betrouwbaar Dat wil zeggen dat in 0,3% van de analyses, de test kan uitslaan op bijvoorbeeld een ander coronavirus, maar dat, als er COVID-19 antistoffen zijn gevormd, deze in 100% van de gevallen gedetecteerd worden en als er geen antistoffen gevonden worden deze dan ook niet aanwezig zijn. Bij een uitslag die geen duidelijk beeld geeft doen wij nog een tweede analyse met de EUROIMMUN ELISA.

INHOUD VAN HET TESTPAKKET

In het testpakket vind je alles dat nodig is om de test uit te voeren: een verwijzing naar online instructie, vingerprik materiaal, een buisje om bloed te verzamelen, temperatuurregistratie tijdens verzending, verzendmaterialen om je bloed op te sturen naar ons laboratorium en een toelichting op de laboratoriumuitslagen.

INSTRUCTIES

Let op: Op het bloedbuisje is een Z-nummer weergegeven. Bewaar dit nummer goed. Dan kunnen wij je het beste helpen bij vragen.

Je ontvangt je bestelling op het ingevulde adres via brievenbuspost (één set) of pakketpost (als je meerdere sets hebt besteld). Volg stap voor stap de online instructie op registeren.medlon.nl. Voor deze test is alleen een vingerprik nodig. De test doe je gewoon thuis wanneer het schikt. Let op: het bloed in de buis blijft maximaal 5 dagen goed na bloedafname (bij een temperatuur tussen de 4 en 25 graden). Verzend de retourenvelop met buisje op werkdagen als brievenbuspost. I.v.m. de houdbaarheid de envelop graag op de dag van bloedafname verstuurd te worden. Binnen enkele dagen ontvang je een sms waarmee je de uitslagen online kunt zien

Wil je de test afnemen én versturen in het weekend? Doe de afname dan op zondag en verstuur de test dan vóór zondag 17.00 uur in één van de brievenbussen voor medische post. Zo word je zending op maandag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd. Tijdens de feestdagen bezorgt PostNL je medische post op de eerstvolgende werkdag.

DE UITSLAG

De uitslag van je Covid-19 Antistoffen-test download je via een speciale link. De persoonlijke pincode voor het downloaden van je Covid-19 Antistoffen-test ontvang je per sms.

Let op: uitslagen van Covid-19 PCR-testen verschijnen in het Uitslagenportaal van Directlab. Wees er dus zeker van voor welke test je je uitslag wilt weten.

Directlabonline