ZO WERKT DIRECTLAB

Zo werkt Directlab Online

  • Kies een test
  • Ontvang de test discreet thuis
  • Volg de instructies
  • Stuur de test op
  • Check online je uitslag

Doe je test bij Directlab Online in vijf gemakkelijke stappen

Stap 1: kies je test en bestel

Kies zelf je test of vul de testwijzer in als je niet weet welke test het meest geschikt is voor jou. Je krijgt dan een een testadvies op maat. Doe de test in je winkelwagen en bestel hem.

Stap 2: ontvang je test discreet thuis

De testen van Directlab Online zijn betrouwbaar, discreet en veilig. Voor 17.00 uur besteld? Binnen 2 werkdagen ontvang je het testpakket in een blanco envelop op een adres naar keuze.

Stap 3: volg de instructies

In het testpakket vind je alles dat nodig is om de test uit te voeren: afnamematerialen, maar ook duidelijke instructies hoe je de test moet doen.

Stap 4: stuur de test op of doe de test op locatie

Je neemt zelf thuis materiaal af voor de test en stuurt het makkelijk in een meegeleverde envelop naar ons laboratorium of je gaat naar een afnamelocatie voor een bloedafname. In het testpakket staat precies uitgelegd wat je voor jouw test moet doen.

Stap 5: check je uitslag online

Nadat je testmateriaal bij ons is ontvangen, staat je uitslag over het algemeen binnen 3 werkdagen klaar in het beveiligde Uitslagenportaal van Directlab Online. Hou hierbij dus rekening met de verzendtijd naar ons laboratorium. Log in met je DigiD met sms-verificatie en check je uitslag.

Directlab Online werkt medisch verantwoord

Als je de testwijzer invult, krijg je een testadvies op maat. Hiermee garandeert Directlab Online dat jouw testen medisch verantwoord zijn. Als testen weinig zinvol lijkt, laten we je dit eerlijk weten. We adviseren je dan geen test te bestellen.

Directlab Online werkt begrijpelijk en persoonlijk

Je uitslag check je online. Bij de uitslag staat duidelijk wat de test inhoudt en wat jouw uitslag betekent. Ook vind je hier jouw persoonlijk advies. Helemaal op maat en in begrijpelijke taal.

Directlab Online werkt betrouwbaar

De laboratoriumtesten van Directlab Online zijn zeer betrouwbaar. Directlab Online gebruikt dezelfde testen als je huisarts. Alle analyses vinden plaats in de laboratoria van Unilabs (Saltro en Medlon), die ISO geaccrediteerd zijn en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je gegevens en uitslagen zijn veilig bij ons. De uitslag van je testen kan je online inzien in het beveiligde Uitslagenportaal.