Testen voor veel voorkomende klachten - Directlab Online

Veelvoorkomende klachten

TEST NU ZELF DE OORZAAK VAN VEELVOORKOMENDE KLACHTEN

Er zijn veel klachten waar je met een betrouwbare test meer duidelijkheid over krijgt. Daarom biedt Directlab Online betrouwbare gezondheidstesten van artsen direct thuisbezorgd.

Wil je weten waarom je lang of vaak moe bent? Met onze moeheid-test onderzoek je een aantal veel voorkomende oorzaken van chronische vermoeidheid.

Heb je last van stress of ben je extreem gespannen en wil je weten of dit door een lichamelijke oorzaak komt? Doe dan onze burn-out-test.

Heb je last van haaruitval en word je haar steeds dunner? Of bevat jouw kam de laatste tijd meer haren dan normaal? Dan biedt onze haaruitval-test meer inzicht.

Kom je steeds meer aan of lukt het je niet om af te vallen? Enorm frustrerend. Met onze Waarom val ik niet af-test onderzoek je de meest voorkomende oorzaken.

Directlab Online voorziet jouw uitslag bovendien van duidelijke uitleg en een helder advies in het Uitslagenportaal.

Test ’t thuis en weet het zeker.

Zo werkt Directlab Online

meer weten
  • Kies je test en bestel
  • Ontvang je test discreet thuis
  • Volg de instructies
  • Stuur de test op of doe de test op locatie
  • Check je uitslag online

Moeheid-test

Man Vrouw Diabetes type 2 Nieren Bloedarmoede Vermoeidheid Schildklier

Met het Moeheid-pakket van Directlab onderzoek je jezelf op een aantal veelvoorkomende oorzaken van vermoeidheid...

€ 89,95
medisch

Waarom val ik niet af-test

Man Vrouw Hart- en Vaatziekten Diabetes type 2 Cholesterol Schildklier

Kom je steeds meer aan of lukt het je niet om af te vallen? We weten hoe frustrerend dit kan zijn. Afvallen is lastig...

€ 79,95
lifestyle

Burn-out test

Man Vrouw Vermoeidheid Weerstand

Stress hoeft niet schadelijk voor je te zijn. Teveel stress, die te lang duurt kan wel ongezond zijn...

€ 84,95
lifestyle

Haaruitval-test

Man Vrouw Bloedarmoede

Heb je last van haaruitval en word je haar steeds dunner? Of bevat jouw kam de laatste tijd meer haren dan normaal? Dan is...

€ 79,95
lifestyle

Geen resultaten

WANNEER KUN JE HET BESTE TESTEN?

Onze testen voor veelvoorkomende klachten kun je uitvoeren als je meer inzicht wilt in je klachten of op zoek wilt naar de oorzaak.

WAT IS DE INHOUD VAN HET TESTPAKKET?

In het testpakket vind je alles dat nodig is om de test uit te voeren. Voor onze testen voor veelvoorkomende klachten gaat het daarbij vaak om bloedonderzoek. In het pakket vind je een duidelijke instructie, bloedbuisje(s), laboratoriumformulier en sticker met persoonsgegevens om bloed te laten afnemen op een afnamelocatie.

HOE VOER IK HET ONDERZOEK UIT?

Voor onze testen voor veelvoorkomende klachten wordt een bloedbuisje afgenomen. Je kunt dit laten doen op een van onze afnamelocaties. In de instructie bloedafname wordt stap voor stap beschreven hoe je de afname zelf regelt.

HOE EN WANNEER KRIJG IK MIJN UITSLAG?

Nadat je testmateriaal bij ons is ontvangen, staat je uitslag over het algemeen binnen 3-5 werkdagen klaar in het beveiligde Uitslagenportaal. Hou hierbij dus rekening met de verzendtijd naar ons laboratorium. Log in met je DigiD met sms-verificatie en check je uitslag. Als je wilt, kan je de uitslag uitprinten en meenemen naar de huisarts.

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE TESTS VOOR VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN?

Bij de meest gestelde vragen geven we je meer informatie over onze tests voor veel voorkomende klachten, wanneer je ze doet, maar ook hoe je onze testen besteld, hoe je onze testen afneemt of over de uitslag van onze testen.

MEEST GESTELDE VRAGEN